fredag 5 augusti 2011

Fridfull kväll



Nygrillat, gott rödvin och hönsen spatserar runt i trädgården, mysigt.Så plötsligt skriker en höna, och Freddie hänger i några nackfjädrar och vill kliva på...... Asså jag vet inte. Han är ju så himla fin, bra på alla andra sätt. Men det här med sex är ett problem. Ska man byta ut honom mot nån som kanske är likadan? Växer det bort? Eller är han obotlig? En höna har inga fjädrar kvar på ryggen och i nacken. Men han ska väl inte ta för sig mot deras vilja? Tål att tänkas på. Det kanske finns viagra fast tvärtom:)Ha det gott/Marie

2 kommentarer:

  1. Ja fy! Våran tupp är inte mycket för finlir han. Men tyvärr är det så de gör...Hjälper nog inte att byta tupp... Fast det är klart. Även de har ju olika personligheter. Nej, tuppar är på det där viset. Tydligen gillar han ju en höna mest. Är det hon som är högst i rang månne?

    SvaraRadera
  2. Nej först nötte han ut Åsa. Nu har ju hon vilat med kycklingarna så då blev det Elsas tur=( Britta håller också på att bli kal, alltså bara Rut som klarar sig helskinnad. Hon verkar vara högst i rang. Han kanske behöver ett helt harem.

    SvaraRadera