fredag 27 april 2012

En vecka

Så stora de börjar bli, det går alldeles för fort. Idag ville Gittan gå ut och locka med sig bebisarna. Men det funkar ju inte, hoppas hon förstår det. Annars är det full fart i trädgården just nu. Tonåringarna håller sig mest runt hönshuset och de andra tre går överallt. Bara höken håller sig borta nu, så man kan känna sig trygg. Trevlig helg på er/Kramis

5 kommentarer:

  1. Åh vad söta de är. Hemma är det än så länge bara tre som orkat sig ut. Jag har nog problem med luftfuktigheten i kläckaren. Får skylla på att jag är nybörjare och att jag helt enkelt får lära av mina misstag (synd bara att de små ska bli lidande.....)

    SvaraRadera
  2. Ja fy det är otäckt med göken. Vi såg en flyga över huset i förrgår. Som tur var så var alla hönor under altanen så de syntes inte. Ibland ska man ha lite tur!Kram och ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Så söta de är! Här finns det 1!! ägg som ska kläckas nu i helgen om allt går bra. Jag ville inte ha några kycklingar i år men en av mina gamla damer ville annat. Nu ångrar jag faktiskt att jag inte stoppade in ett regält gäng ägg under henne. Men med lite tur blir det istället 12 små ällingar nästa helg.
    Jag håller tummarna för att vi båda slipper hökbesök.
    /Anna

    SvaraRadera
  4. Tack för tipsen, jag har ställt in behållare med vatten och lagt svampar i, dels för att öka ytan och dels för att inte ev små kycklingar ska ramla i.

    SvaraRadera
  5. Åh så söta!
    Nu har jag fått en ruvhöna för första gången! =)

    Trevlig helg!

    Kram Liza

    SvaraRadera